MUSE SLÄPPER ‘DRONES WORLD TOUR’ TILL BIOGRAFER VÄRLDEN ÖVER FÖR EN ENDA KVÄLL, DEN 12 JULI

Muse meddelar att de kommer släppa sin ambitiösa “Drones World Tour” till biografer världen över den 12 juli för en enda exklusiv visning, genom Trafalgar Releasing. De exklusiva visningarna kommer ta med det världsberömda multi-platinumsäljande bandet och deras Drones “in the round spectacular” till storskärmen. För mer information, inklusive biografer, vänligen besök – musedrones.film.
 
Filmad och inspelad under flera turnédatum 2016 kommer “Drones World Tour ” att visa upp Muse största hits, bland annat “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” och “Knights av Cydonia “mfl. Filmen innehåller aldrig tidigare sedda specialeffekter, som perfekt kompletterar den otroliga inspirationsnivån av kreativ scenproduktion Muse fans har kommit att förvänta sig och säkerställer den ultimata ljud / visuella upplevelsen.
 
Utöver en exklusiv inblick från bandet som talar om det kreativa konceptet, inkluderas även höjdpunkter från showen såsom automatiserade drönare som flyger över publiken, jätteprojektioner och avancerade, perfekt utformade LED-laserverk som skapar en hemsk och dystopisk värld.
 
The New York Times har beskrivit att uppleva Muse live så här:
“an endless build-up, heading for one peak after another — is what a Muse concert sets out to deliver by every means available”.
 
Matt Bellamy sa: “The symbiosis between humanity and technology has always been something I am interested by.  Drones just seem to be a very interesting modern metaphor for what that represents…You want to leave people with the idea that they ask the question themselves about the role of technology in our lives and whether it’s a good thing or a bad thing.”
 
Marc Allenby, CEO av Trafalgar Releasing – en prisbelönt marknadsledare i global-event distribution – sa:
“We’re delighted to be working on this innovative and unforgettable show from Muse, a group that time and again illustrate that they are one of the world’s best live bands. The concert film deserves to be seen in the best possible way, in cinemas on the big screen together with other Muse fans. We look forward to collaborating with the band, their management team and label across this release.”

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

FAKTA – Muse: Drones World Tour
Directors: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Bandet: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Speltid: 90 minuter
Ursprungsland: UK

Relaterade artiklar