SLAYER TAR FARVÄL – KOMMER TILL STOCKHOLM MED LAMB OF GOD, ANTHRAX OCH OBITUARY

Ikoniska Slayer tar farväl efter nästan 40 år som thrash metal-giganter. För bandets sista turné gör de ett stopp i Sverige och kommer till Hovet i Stockholm den 5 december. Med sig som special guests har de inga mindre än Lamb of God, Anthrax och Obituary!

 

De är upphovsmakare till något av den mest brutala och aggressiva musiken som någonsin skapats. Slayer är ett av fyra band som har definierat en hel genre – och har blivit en måttstock för hur metal ska göras. Efter nästan 37 år har bandet släppt 12 studioalbum och vunnit mängder av priser (bland annat två Grammy Awards). Skivorna har sålt guld flera gånger och bandet har till och med fått en egen utställning på anrika Smithsonian Institute.
Det är ett band som har varit på framsidan av hundratals metal- och rocktidningar och turnerat världen över framför tusentals dedikerade fans. Det är också ett band som varit med om djup sorg, i och med gitarristen och medgrundaren Jeff Hannemans tragiska bortgång 2013.

Nu är sagan om Slayer slut. Och för deras sista farväl har de med sig Lamb of God, Anthrax och Obituary. Hela detta avsked får vi i Sverige ta del av den 5 december på Hovet i Stockholm!

Biljetterna till denna Final World Tour släpps onsdag 16 maj kl. 09.00 via LiveNation.se.

Vi ser fram emot att få se Slayer på svensk mark – en sista gång.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar