Thrashlegenderna Exodus kommer till Lokomotivet i Eskilstuna

Efter den tråkiga nyheten om Metallsvenskan i Norrköpings konkurs förra veckan så ordnar Eskilstunakompaniet, med kort varsel, en riktigt tung kväll med Exodus på Lokomotivet! Support blir dödsrockarna Alfahanne samt melodiska metalbandet Loch Vostok.

Annons 

 

 

Exodus bildades redan 1980 i San Fransisco och har sedan dess släppt en handfull live och samlingsplattor och totalt tio studioalbum, varav det senaste Blood in, Blood out kom 2014. Albumet var det första med återvändande sångaren Steve ”Zetro” Souza sedan 2004 och är en riktig käftsmäll av stenhårdaste thrashslag.

Bandet har kastat ur sig thrashdängor i nästan 40 år och har även levererat medlemmar till andra band, exempelvis Kirk Hammett till Metallica och Paul Bostaph samt Gary Holt till Slayer.”

Datum: Lördagen 16e juni. 
Dörrar – kl 19.00.
Support: Loch Vostok och Alfahanne
Biljetter ute nu – Tickster.com.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar