VIDEOPREMIÄR: Mass Murder Agenda – THORN

Förra året släppte Mass Murder Agenda (MMA) sitt senaste album “Vulturis”, och för en månad sedan släppte de även en video till låten “Forever Lucifer”. Nu är det dags för en ny video nummer två THORN.

Annons 

 

 

Det Stockholmsbaserade bandet Mass Murder Agenda är återigen aktuella med ny singel och ny video, THORN. Vi på Rockbladet har nu fått chansen att premiärvisa videon via vår Youtube-kanal. Thorn är den andra singeln från det senaste albumet “Vulturis“. En blytung låt och videon är helt egenproducerad, allt från idé till klippning.

Vi passar även på att lägga upp hela spellistan för albumet “Vulturis“.

 

Den 2 juni kommer du kunna se bandet spela på Copperfields i Stockholm.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar