Exodus inleder första kvällen på Tons Of Rock 2018 med rejält mycket energi.

Exodus går på scenen, folk börjar långsamt att strömma till efter att inledningen av konserten var relativt folktom. Detta hindrade inte thrash-hjältarna att göra en magnifik och blytung konsert under första kvällen på Tons Of Rock i Norge.

Ut i låt nr tva, Blood In, Blood Out, så er det fult og sortkledd foran scenen og øl begrene flyr igjennom luften, ut i låt nummer fire så dannes den første circle pitten.
Bandet spiller bra, fult trøkk og det er bevegelse blant publikum.
Dette er jo gamle rutinerte ringrever med rundt 40 år bak seg. Likevel opptrer de som de var halvparten sin alder. Stemmen til vokalisten Steve “Zetro” Souza er rå og kompromissløs. Har roper til publikum, are you ready for some Exodus kill machine? Å fansen jubler tilbake, så fyrer de igang igjen med “Deathamphetamine”
Circle pitten har nå blitt en tornado.
Dette rykker bra i rockefoten.
Exodus tar en liten oppfyring av publikum og sier resten blir old school, å dundrer igang med “And Then there were none” til publikums store begeistring. Exodus drar igang “Parasite” en låt de ikke har spilt live på mange år og etterspør en brutal circle pit og publikum leverer med glede. Bandet er imponerende energiske og tight, lite som tyder på at dette er folk som nærmer seg 60 årene. Neste låt ut er “Lesson in violence” det gjør ikke circle pitten noe roligere, å har nå vokst seg dobbelt så stor. Det begynner å pøsregne, men det setter ingen demper på stemningen ser det ut til. De avslutter med “bound by blood” og så klart “Toxic waltz” til vill jubel. Knall konsert!

 

SKRIBENT: Harald Solberg
FOTOGRAF: Amalie Antonsen (amalie.antonsen@rockbladet.se)
KONSERT: Exodus
ARENA: Tons Of Rock
DATUM: 2018-06-20
 

Relaterade artiklar