Melodic Rock Fest Scandinavia

Melodic Rock Fest startade i Australien år 2007 av en snubbe som heter Andrew Mc Niece. I år kom för första gången Melodic Rock Fest till Malmö, med tilläggsnamnet Scandinavia. 

Annons 

 

 

Rock Stage Malmö fick äran att arrangera denna nya festival som Micko Twedberg hoppas kommer bli ett återkommande inslag i Skånes huvudstad på något sätt. Inte nödvändigtvis i melodicgenren utan även  inom rock- och metalgenren.

Det har sålts biljetter till 25 olika länder, vilket känns imponerande för en sån liten och ny festival. Möjligtvis kan det bero på att många besökare väljer att värma upp på Melodic Rock Fest Scandinavia inför Sweden Rock Festival nästa vecka.

Festivalen äger rum i Slagthuset, som är en utmärkt och spännande miljö för en festival inomhus.

Skribent och foto: Karolina Vohnsen (karolina.vohnsen@rockbladet.se)

KONSERTBILDER

 

MINGELBILDER

 

 

Relaterade artiklar