The Heard skriver på för Despotz Records

Efter hårdrocksbandet Crucified Barbaras uppbrott 2016 startade Klara, Ida och Nicki The Heard tillsammans med Skinny Kangur och Pepper Potemkin. Nu står det klart att bandet skriver på för Despotz Records.

Annons 

 

 

The Heard startades 2016 av Klara, Ida och Nicki när deras tidigare band, Crucified Barbara upplöstes. Tillsammans med Skinny Kangur som vi tidigare känner igen från Deathstars och sångerskan tillika Stockholms okrönta burlesque-drottning, Pepper Potemkin bildade de The Heard som sedan starten släppt två singlar på egen hand. Nu står det klart att bandet skriver på för Despotz Records.

Vi, The Heard, har lagt våra tunga toner och starka musikaliska vision i händerna på Despotz records. Det innebär att vi nu kan dela vår musik och historia kring en magisk ö med er, alla. Vi ser fram emot ett produktivt och aktivt framtida samarbete med Despotz records!“// The Heard 

Någonstans mellan magi och verklighet, fiktion och närvaro, hittar The Heard omvägar, genvägar och fågelvägar till musiken. Allt ackompanjerat av mörka och distade tongångar och en magisk plats, The Haunted Island.

Efter att ha jobbat med några av medlemmarna i The Heard tidigare med Crucified Barbara har vi haft ögonen på det här bandet med spänning sedan de första ryktena om den nya konstellationen kom ut. Nu är vi glada att äntligen få gå ut med nyheten att vi kommer jobba ihop med The Heard och deras inspirerande koncept. Tillsammans kommer vi arbeta ut The Heard i Despotz internationella distributions och PR-nätverk globalt.“// Anna Rolander, Despotz Records

Bandet befinner sig just nu i studion och öppnar dörren ytterligare till sin mystiskt magiska värld till hösten 2018. Under tiden följer en redan starkt växande fanskara The Heards process med spänning i deras sociala medier. 

Här kan du lyssna på deras hittills två släppta singlar Sirens och White Lightning.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – THE HEARD

MEDLEMMAR
Pepper – Sång
Klara – Gitarr
Nicki – Trummor
Ida – Bas
Skinny – Gitarr

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar