BILDGALLERI: Lagwagon – Gröna Lund

Jänkarpunkarna LAGWAGON äntligen åter i staden!

Annons 

 

 

Igår kväll var det en väldigt efterlängtad återkomst av ett av de mest populära skatepunkbanden från gamla goda 90-talet när genren var som allra hetast. Lagwagon ställde sig åter igen på svensk mark och framförde låtar från hela sin skattkista av material. Senast jag själv såg dem var… 1994! Japp, jag är gammal både i gemet och på papper. Så gissa om jag var mäkta glad över att få skaka hand med både bjässen i Chris Flippin, samt hans inte så fullt bjässiga kumpan Joey Cape. Minnen från svunna tider talades om, och sedan var det åka av på Grönans dansbandsscen, som så sent som 24 timmar innan hade haft fullt ös tillsammans med svenska Asta Kask. Missa inte bilder från även det giget.

 

TEXT/FOTOGRAF: Mattias “Madcap” Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)
KONSERT: Lagwagon
ARENA: Gröna Lund/ Stockholm
DATUM: 2018-08-14

Relaterade artiklar