BILDGALLERIER: Tyler Bryant & the Shakedowns Sverigedebut

Tyler Bryant & the Shakedown från Nashville gjorde i sommar äntligen livepremiär på de svenska scenerna när både Sticky Fingers och Ullevi (som support till Guns N’ Roses) förärades med besök av den energifyllda kvartetten. Bildgallerier från båda kvällarna hittar du nedan.

Annons 

 

Annons 

 

Sticky Fingers 2018-07-20

 

Ullevi 2018-07-21

 

FOTOGRAF: Kristin Carlsson (kristin.carlsson@rockbladet.se)
KONSERT: Tyler Bryant & the Shakedown
ARENA: Sticky Finger och Ullevi / Göteborg
DATUM: (2018-07-20–21)

Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar