BLOGG: Crow Country Outlaw – Dag1 av Europaturnén – Ain’t No Rest For The Wicked…

Jönköpingsbandet Crow Country Outlaw är mitt uppe i sin Europaturné som går under namnet “Dukes of Disturbance Tour 2018”. Nu kan du exklusivt följa deras resa här på Rockbladet.se. Får se några glimtar från vägarna via bilder och hur de med egna ord beskriver sina upplevelser. Vi tar det nu från början. Kom de med färjan till Polen, och fick de plats med alla sina prylar i turné-bilen?

 

Day 1 – Ain’t No Rest For The Wicked…

..eller så kändes det iallafall när jag klev upp 03.45 på morgonen den 21 augusti för att åka och plocka upp vår fotograf samt övriga bandmedlemmar för att vi sedan skulle kunna bege oss mot färjan ner till Gdynia, Polen. Trötta som djur efter veckor av planering, rep, inspelningar och releaser hade vi tillslut kommit till den här dagen då vi äntligen skulle få åka ut och spela! Vi lyckades med nöd och näppe trycka in all packning, backline och oss själva i vår ’’Sitt-å-Träng’’ C8, a.k.a. Silversurfaren och dra full fart mot Karlskrona. Humöret på alla involverade var uppåt och skämtsamt, så som det blir när man sätter fem övertrötta grabbar i en konservburk på hjul och säger åt dem att utföra stordåd i andra länder. Detta efter det att vi då konstaterat att vi skulle till Karlskrona, inte Karlshamn (kunde ha blivit en jävligt kort turné).

 Efter ett par timmars konflikt-skapande i trafiken så kom vi till slut fram till vår färja Stena Vision. Jag säger vår, för det var i stort sett bara vi på båten. Väl på skorven så drog vi upp till frukostbuffén där vi la ihop lite planering inför kommande shower. När kökspersonalen till slut sparkade ut oss så begav sig några av oss ut för att hitta en vettig sovplats och andra, som inte skulle köra mer denna dag, arbetade på en mer kulinarisk brygd-upplevelse.

Vid 19.30 på kvällen så gled vi sakta men säkert in i Gdynia och for fort ner till boendet i Torún. Första biten avklarad, Wroclaw imorgon!

 

SKRIBENT: Sebastian Silversand (Crow Country Outlaw)

BANDFAKTA – CROW COUNTRY OUTLAW

MEDLEMMAR
Sebastian Silversand – Lead Vocals/Rythm Guitar
Alvaro ”The Dude” Guimaraes– Lead Guitar/Backup Vocals
Adam ”Poods” Söderqvist – Bass/ Harmonica/Backup Vocals
Adam ”Cutter” Bernström – Drums/Other Percussions/Backup Vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY

 

 

Relaterade artiklar