BLOGG: Crow Country Outlaw – Dag2 av Europaturnén – Communication Breakdown…

Jönköpingsbandet Crow Country Outlaw är mitt uppe i sin Europaturné som går under namnet “Dukes of Disturbance Tour 2018”. Nu kan du exklusivt följa deras resa här på Rockbladet.se. Får se några glimtar från vägarna via bilder och hur de med egna ord beskriver sina upplevelser. Denna dagens vitsord är “Vaksamhet”, vad kan det betyda?

 

Day 2 – Communication Breakdown…

..kan låta lite av en klyscha så här för läsaren, men vad är väl ett äventyr utan en hel drös med oförutsedda händelser och olyckor? Exempelvis att vi ’’råkade’’ sno någons parkeringsplats och nästan inte kom ut med minibussen då ägaren parkerat precis bakom vår bil och sedan lämnat ’’Arga lappen’’ åt oss. På polska. Eller som att bilen vid 14.30 den 22 augusti bestämde sig för att ’’lossa fogarna’’ lite så att avgasröret drog i backen. Eller hur ett nyblivet fan till oss avslutade sin, och vår, kväll med ett störtdyk ner i kullerstensgatan med huvudet först. Hjärnskakning, ambulans och polisomhändertagande to sum it all up. Detta hände på mindre än 24 timmar.

 Men åsidosätter man problemen och olyckorna så hade vi en oerhört bra kväll på Alive Club i Wroclaw. Vi hade en riktigt bra lokal, med en riktigt bra tekniker, fantastisk personal, en grym publik som älskade oss och vi gjorde utan tvekan en av våra bästa spelningar någonsin. Vi kunde inte ha fått en bättre start på turnén. Vi avslutade kvällen vid 03.43. När det kommer till alla ’’milstolpar’’ – som vi kan kalla dem, så löste sig allt rätt bra ändå. Vi kom ur den ’’lånade’’ parkeringsplatsen, lämnade den arga lappen till någon annan, bilen är på reparation i skrivande stund och vi fick nyss ett meddelande från vår nya vän Alexandra om att hon mår bra och att allt löste sig i slutändan med huvudet. Om man ska försöka sätta en label på den här turnén så skulle jag säga: var vaksam. Riktig vaksam. Allt kan hända här i Polen. Tack till Alive Club och alla som var involverade i en händelserik kväll!

 

SKRIBENT: Sebastian Silversand (Crow Country Outlaw)

BANDFAKTA – CROW COUNTRY OUTLAW

MEDLEMMAR
Sebastian Silversand – Lead Vocals/Rythm Guitar
Alvaro ”The Dude” Guimaraes– Lead Guitar/Backup Vocals
Adam ”Poods” Söderqvist – Bass/ Harmonica/Backup Vocals
Adam ”Cutter” Bernström – Drums/Other Percussions/Backup Vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY


 

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar