BLOGG: Crow Country Outlaw – Dag4 av Europaturnén – Sleeping My Day Away…

Jönköpingsbandet Crow Country Outlaw är mitt uppe i sin Europaturné som går under namnet “Dukes of Disturbance Tour 2018”. Nu kan du exklusivt följa deras resa här på Rockbladet.se. Får se några glimtar från vägarna via bilder och hur de med egna ord beskriver sina upplevelser. Denna dagens vitsord är “Krakows nattliv”, vad kan det betyda?

 

Day 4 – Sleeping My Day Away…

…är precis vad vi kan säga om gårdagen den 24 augusti. Vi vaknade runt 14-tiden och mådde ’’relativt’’ bra med tanke på hur blöt gårdagskvällen blev. Vi masade oss sakta upp ur sängarna och gick ner till den italienska restaurangen för att få i oss lite frukost. That’s right, frukost. Upplägget för dagen ändrades plötsligt och det kommer att uppdagas nedan.

 Till att börja med så föll spelningen på Rakwa Music Club i Roznava igenom på grund av att vår bokare hamnade i osämja med arrangören på stället. Då det var så tätt inpå så kunde han inte lösa ett ersättnings-gigg utan vi fick en extra dag ledigt på turnén helt enkelt. För vår del så var det hur lugnt som helst. Vi drog upp till rummet och sov lite till istället.

 Ett par timmar senare så tog vi oss i kragen och drog ut för att utforska Krakows nattliv. För er som inte upplevt Krakow så kan vi säga att det är en oerhört häftig stad. Mycket liv och rörelse runt centrala delarna efter 20:00 och grymt bra barer. Vi hittade ett trevligt litet spansk-inspirerat hak som fick bli vår hub for the evening. Såsom det blir med fem musiker så snackade vi högt och lågt om musik och om resten av turnén. På 48 timmar så har vi nu lyckats kryssa av en drös av klyschor som kan hända ett band på vägarna:

 

1.       Bilen går sönder – lagas med silvertejp.

2.       Någon får en hjärnskakning – ambulans och polis tar hand om situationen (tack och lov).

3.       Förbandets gitarrist bryter benet (Inte på grund av något vi gjort. Tror vi).

4.       Alvaro får en dejt med bartendern – Kul ju!

5.       Vi har gjort världens bästa spelningar!

 

För att avsluta detta inlägg så vill vi citera vår kameraman Affe som skrev ihop en limerick igår kväll för att sammanfatta dessa dagar:

 

 Crow Country var ett band med drag,

Som drog ut på turné ett tag,

Ett band med stil och halvtrasig bil,

Och skämt om ångest och samlag

 

Vi ses i nästa inlägg. Ciao!

 

SKRIBENT: Sebastian Silversand (Crow Country Outlaw)

BANDFAKTA – CROW COUNTRY OUTLAW

MEDLEMMAR
Sebastian Silversand – Lead Vocals/Rythm Guitar
Alvaro ”The Dude” Guimaraes– Lead Guitar/Backup Vocals
Adam ”Poods” Söderqvist – Bass/ Harmonica/Backup Vocals
Adam ”Cutter” Bernström – Drums/Other Percussions/Backup Vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY

  

 

Relaterade artiklar