Hank von Hell återuppstånden!

Åtta år har gått sedan rockvärlden förlorade en av sina största. Den ikoniske frontmannen i Turbonegro, Hank von Helvete, klev av scenen, lade hatten på hyllan och deklarerade att han aldrig någonsin skulle ta på sig den igen. Fans över hela världen har sedan dess trånat efter en comeback. Hank har enträget understrukit att det aldrig kommer hända. Tills nu.

Likt fågel Fenix reser sig Hans-Erik Dyvik Husby ur askan, och i elden återföds nu Hank von Hell

Fredag 31 augusti släpps första singeln ”Bum To Bum”, en låt där Hank förmedlar ett enkelt budskap -Shake ass and do what you’re supposed to do. 

Här kan du även kolla in videon till “Bum To Bum” som är inspelad av Ted Lindén från Bullsize Production.

 

Hank von Hells album ”Egomania” släpps fredag 2:a november via Sony Music Entertainment. 

Dagen efter, lördagen den 3:e november, är det premiär för tidernas första Hank von Hell-turné på Slaktkyrkan i Stockholm som följs av konserter på Sticky Fingers i Göteborg 8:e november, Babel i Malmö 10:e november, Nöjesfabriken i Karlstad 28:e december och avslutas i Sundsvall på Club Destrôyer den 29:e december. Biljetterna släpps tisdag 4 september kl 9:00 via Jubel.se och är extremt limiterade.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar