BLOGG: Crow Country Outlaw – Dag13 av Europaturnén – I Want To Be a Rockstar…

Jönköpingsbandet Crow Country Outlaw är mitt uppe i sin Europaturné som går under namnet “Dukes of Disturbance Tour 2018”. Nu kan du exklusivt följa deras resa här på Rockbladet.se. Får se några glimtar från vägarna via bilder och hur de med egna ord beskriver sina upplevelser. Denna dagens vitsord är “I Wanna Be A Rockstar”, vad kan det betyda?

 

Day 13 – I Want To Be a Rockstar…

…kan säkert uppfattas som en konfliktartad titel för vissa. För andra så kanske den uppfattas som spot on. Andra kanske skiter i vilket och bara scrollar vidare. För oss så innebär det här inlägget iallafall ett avslut på en oerhört imponerande resa. Allt som har hänt, både bra och dåligt, har skapat en upplevelse som få kan sätta sig in i och som änne färre hade försökt sig på. Men vi har gjort det.

 Allt började för nästan två veckor sedan med att vi var nära på att avbryta allt efter första spelningen på grund av att vi troligtvis inte skulle kunna ta oss vidare på turnén. Olyckor, otur och stress höll på att ta kål på oss. Men istället för att ge upp så vände vi på allt och arbetade som en enhet mot ett gemensamt mål och var det någon som trillade på vägen så fanns alltid någon i gruppen där som kunde plocka upp en. Vi visade för oss själva och för alla som vi mött under färden att vi är skapta för just det här. Vi gav allt varje kväll och vi slet varje dag för att göra The Dukes of Disturbance Tour till en succé, vilket den i mina ögon blev.

 Idag så sitter vi på färjan hem till Sverige. Vi har varit vakna i över 24 timmar och vi kommer troligtvis att vara vakna minst 12 timmar till innan vi låter tröttheten ta över. Vi är ’’road worn’’ och oerhört tacksamma mot hela den här tiden. Vi har spelat för fantastiska människor och vi har jobbat med duktig personal på platserna vi varit på. De ska alla ha ett stort tack för att de varit med och gjort den här turnén till den bästa up til date. Vi kommer tillbaka.

 Jag vill även tacka er läsare hemma i Sverige för att ni följt oss på den här färden. Det verkar som att ni har haft minst lika roligt som vi haft det när det kommer till att följa vår väg över landsgränser och allmänt kaos och det känns oerhört roligt att veta. Vi har en sista anhalt kvar med Live At Heart den 8:e september så häng kvar tills dess.

 Jag vill även tacka Jonas Lööw på Rockbladet för den här möjligheten att kunna skriva om våra upplevelser.

 Sen så vill jag på ett mer personligt plan tacka mina gruppmedlemmar och vår ’’alltiallo’’ Affe som varit med de här två veckorna. Den här turnén hade aldrig blivit så bra som den blev utan er. Ni har visat mig, vår publik och läsarna här att vi som grupp är fan i mig oövervinnerliga. Jag är oerhört stolt över att spela, slita, skapa och segra med er.

Vi ses på Live At Heart Festival!

 

 

SKRIBENT: Sebastian Silversand (Crow Country Outlaw)

BANDFAKTA – CROW COUNTRY OUTLAW

MEDLEMMAR
Sebastian Silversand – Lead Vocals/Rythm Guitar
Alvaro ”The Dude” Guimaraes– Lead Guitar/Backup Vocals
Adam ”Poods” Söderqvist – Bass/ Harmonica/Backup Vocals
Adam ”Cutter” Bernström – Drums/Other Percussions/Backup Vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY

 

Relaterade artiklar