BLOGG: Crow Country Outlaw – Dag9 av Europaturnén – Holiday In The Sun…

Jönköpingsbandet Crow Country Outlaw är mitt uppe i sin Europaturné som går under namnet “Dukes of Disturbance Tour 2018”. Nu kan du exklusivt följa deras resa här på Rockbladet.se. Får se några glimtar från vägarna via bilder och hur de med egna ord beskriver sina upplevelser. Denna dagens vitsord är “tidsbrist, energibrist, det löser sig ändå”, vad kan det betyda?

 

DAY 9 – Holiday In The Sun…

…för vädret i Prag denna dag är top notch! Vi kommer inte att dra det längre än att vi är lediga denna dag och vi ska se vad Prag har att erbjuda. Nu har förövrigt tre av fem medlemmar dragit på sig en förkylning och vårt tillstånd står i stark kontrast mot det varma sommarvädret. Skitsamma, nu ska vi utforska!

 Vi drar oss mot de centrala delarna i Prag, distrikt 1 och sick-sackar mellan horder av människor som plöjer fram som djur i panik. Ett populärt område utan tvekan och vi är väl inte riktigt helt med på den här trenden. Men vi har ett mål i åtanke; museet för sexleksaker här i Prag. Ett förslag som drogs upp och accepterades under lunchen tidigare och som vi tänkte kunde bli en kul anekdot för er läsare. Sex säljer, eller?

 Man är ju ändå lite nyfiken när man kliver in på ett sånt här ställe. Alla prylar och bilder på stället är en bisarr samling och här finns en tidslinje som startar i tidig japansk medeltid och sträcker sig fram tills idag. Sammanfattat; De ska vá gött å ligga.

 För er som är lite mer belästa och erfarna när det kommer till såna här prylar skulle nog också förundras över hur finurliga vissa av attrapperna var konstruerade. Det fanns helt enkelt något för alla.

 Vi lämnar museet i snabb hast efter en obehaglig filmupplevelse som vi inte kommer att dela med oss av här. Vill man veta mer får man åka dit. Vi drar oss iallafall ut från de överbefolkade gatorna och in på mer folkglesare områden för att slippa hysterin och för att faktiskt få en ärligare bild av Prag. Vi provar en ölgård i tysk stil som levererar snabb öl och snabbare service (servicepersonalen i det här landet är galet snabba), en jazzbar på vägen levererar mysiga jam sessions och till slut hamnar vi på en av de goaste mexikanska barerna i hela stan. Kvällen avslutas med tequila, tacos och tango. Lättsam dag här och imorgon kör vi vår första spelning i Prag någonsin på Klubovna. Hasta luego amigos y amigas!

 

SKRIBENT: Sebastian Silversand (Crow Country Outlaw)

BANDFAKTA – CROW COUNTRY OUTLAW

MEDLEMMAR
Sebastian Silversand – Lead Vocals/Rythm Guitar
Alvaro ”The Dude” Guimaraes– Lead Guitar/Backup Vocals
Adam ”Poods” Söderqvist – Bass/ Harmonica/Backup Vocals
Adam ”Cutter” Bernström – Drums/Other Percussions/Backup Vocals

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY

  

 

Relaterade artiklar