OZZY OSBOURNE TAR FARVÄL – KOMMER MED JUDAS PRIEST TILL STOCKHOLM!

Ozzy Osbourne tar farväl med Europaturnén “No More Tours 2″ – kommer till Stockholm och Tele2 Arena fredag 22 februari! ”The Prince of Darkness” tar farväl av en av rockhistoriens mest framgångsrika karriärer –dessutom med Judas Priest som gäster! Det blir sista gången Ozzy Osbourne kommer till Europa och biljetterna släpps fredag 7 september kl. 10.00 via LiveNation.se

Rock and Roll Hall of Fame, flera Grammy-vinster och den okrönte prinsen av mörker. Ozzy Osbourne är onekligen en av rockvärldens allra största namn någonsin och nu är det dags för “No More Tours 2” – en referens till hans “No More Tours” från 1992. Med sig har han sina ständiga vapendragare Zakk Wylde (gitarr), Blasko (bas), Tommy Clufetos (trummor) och Adam Wakeman (keyboard).

Denna sommar spelade Ozzy Osbourne på stora festivaler runt om i Europa: Download Festival, Copenhell, Firenze Rocks, Grasspop Metal Meeting och så klart Sweden Rock Festival. Ozzy själv säger:

“I’ve been extremely blessed to have had two successful music careers. I’m looking at this final tour as being a huge celebration for my fans and anyone who has enjoyed my music over the past five decades”.

På den kommande turnén producerad av Live Nation kommer vi att få se Ozzy Osbourne fira fem årtionden som artist (både solo och som sångare i Black Sabbath) – och fredag 22 februari blir Ozzys farväl till den svenska publiken. Att han dessutom gästas av ikoniska Judas Priest gör inte saken sämre! Missa inte!

Datum 2019
22/2 – Tele2 Arena, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 7 september kl. 10.00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar