SLASH SLÄPPER ALBUM – KOMMER TILL SVERIGE MED MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS

Slash är onekligen en av vår tids allra största gitarrister och rockmusiker. Guns N’ Roses, Velvet Revolver och en betydande karriär som soloartist har Slash en snart 40-årig musikresa bakom sig och Rock And Rock Hall Of Fame-ikonen har blivit ett världsnamn som satt betydande avtryck i musikvärlden. 21 september släpps Slash nya album ”Living The Dream” – och i vår åker han på turné med Myles Kennedy (från bl.a. Alter Bridge) & The Conspirators. 28 februari landar de på Annexet i Stockholm!

Förköp till biljetter erbjuds till de som förbokar ett exemplar av albumet “Living The Dream” via Ginza.

CD / Vinyl

Ordinarie biljettsläpp är 19 september kl. 10.00 via LiveNation.se

Med sitt fjärde studioalbum på väg är Slash mer aktuell än någonsin. Nyligen var han i Sverige med sitt Guns N’ Roses och stannade två gånger i Sverige (Stockholm och Göteborg) – med 120 000 i publiken på de båda konserterna. Och alla som såg Slash x2 vet att han är minst lika bra som alla episka riff som dragits under 80-talet, 90-talet, 00-talet och fram till idag.

”Living The Dream” släpps 21 september – och två dagar innan det släpps biljetterna till Slash efterlängtade konsert på Annexet tillsammans med Myles Kennedy & The Conspirators. Vi förväntar oss ett extremt tryck – och en extremt bra konsert!

Datum 2019

28/2 – Annexet, Stockholm

Biljetter

Biljetter släpps 19 september kl. 10.00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar