Amaranthe släpper nya singeln Inferno tillsammans med en lyricvideo

Om en vecka, den 26 oktober, är det dags för Amaranthe att släppa sitt nya album HELIX. Idag släpper de sin tredje singel Inferno tillsammans med en Lyric-video.

Annons 

 

 

För två veckor sen så släppte de sin andra singel Countdown tillsammans med en färgsprakande video. Den har i detta nu i redan setts 600 000 gånger, vilket bevisar att de har något stort på gång med den nya skivan HELIX.

 

Idag är det dags att ge ut ytterligare en singel. INFERNO, som till skillnad från de två tidigare singlarna mer är en klassisk Amaranthe-låt. Nedan kan du lyssna på det rykande färska spåret tillsammans med en lyric-video. Och nu är det bara en vecka kvar tills hela albumet släpps via Spinefarm Records. Och det kommer vi på Rockbladet att uppmärksamma lite extra. Förutom en recension kommer vi även publicera en större artikel baserat på intervjuer med Olof Mörck och Elize Ryd.

 

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – AMARANTHE

MEDLEMMAR
Elize Ryd: Sång
Henrik Englund Wilhelmsson: Screams
Nils Molin: Sång
Olof Mörck: Gitarr, Keyboard
Johan Andreassen: Bas
Morten Løve Sørensen: Trummor

HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY | YOUTUBE | INSTAGRAM |

Relaterade artiklar