Bildgalleri: Within Temptation @ Annexet (2018-10-22)

Episk storslagen symfonisk gotisk metall med skir kvinnosång? Ja. Ja tack. Jag har följt Within Temptation sedan debuten med “Enter” 1997, och de har alltid varit ett av mina favoritband inom genren. Igår kväll var de äntligen tillbaka till hufvudstaden för att spela upp både rykande färskt material från kommande skivan “Resist”.

Annons 

 

Med sig hade de minst lika uppskattade tyskarna i Beyond The Black. Tyvärr kunde jag inte stanna hela konserten ut, men nedan finner ni ett gäng bilder som kanske säger mer än tusen ord om hur bra konserten var.

[Beyond The Black]

[Within Temptation]

 

TEXT/FOTOGRAF: Mattias “Madcap” Nilsson (mattias.nilsson@rockbladet.se)
KONSERT: Within Temptation + Beyond The Black
ARENA: Annexet / Stockholm
DATUM: (2018-10-22)

Relaterade artiklar