DISTURBED SLÄPPER ALBUM – KOMMER TILL SVERIGE!

Imorgon (19 oktober) släpps Disturbeds efterlängtade album “Evolution” – som redan hyllats unisont av kritiker! Som om inte det vore nog beger sig Chicago-bandet ut på en stor världsturné – där ett stopp blir Sverige, Stockholm och Annexet den 30 april!

Annons 

 

“Are You Ready” från det kommande albumet har nu legat på förstaplatsen på Billboard Rock Chart – 4 veckor i rad! Singeln, tillsammans med “The Best Ones Lie” och “A Reason to Fight” är första smakproven från ett av årets mest efterlängtade albumsläpp.

Disturbed har sålt platinum (flera gånger om), nominerats till två Grammy Awards och sålt ut arenor världen över. 9 januari startar en omfattande världsturné där bandet kommer att erövra USA, UK, Tyskland, Spanien, Sverige – och många fler länder (15 totalt i Nordamerika och Europa!).

Bandet har tidigare hyllats av The Wall Street Journal, New York Times, USA Today och många fler. De har vunnit flertalet priser (bl.a. Best Rock Artist på IHeartRadioMusic Awards) och senaste albumet “Immortalized” var bandets femte(!) album i rad som direkt landade på Billboard Top 200s förstaplats.

Vi längtar efter ett nytt album med Disturbed – och en konsert på Annexet med både gamla och nya favoritlåtar. 30 april – då ses vi!

Datum: 30/4 – Annexet, Stockholm
Biljetter släpps 26 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar