RIVAL SONS PÅ STOR EUROPATURNÉ – KOMMER TILL MÜNCHENBRYGGERIET!

Nashville/LA-kvartetten Rival Sons meddelar idag att de beger sig ut på en STOR Europaturné 2019. Sverige, Stockholm och Münchenbryggeriet får äran att välkomna ett av världens bästa liveband – den 4 mars. Turnén följer upp bandets hyllade insatser som supportakt till inga mindre än The Rolling Stones i år. Nyligen släppte bandet även nya singeln “Do Your Worst” – första släppet från det kommande albumet.

Annons 

 

 

Kommande skivan blir bandets första på ikoniska producenten Dave Cobbs skivbolag Low Country Sound/Atlantic Records. Bandet har länge jobbat med Cobb och att signa på Low Country sound var ett helt naturligt steg för bandet, som spelat in kommande albumet med Cobb i legendariska RCA Studio A i Nashville och Muscle Shoals Sound Studio i Alabama.

Vi längtar efter mer musik från Jay Buchanan, Scott Holiday, Dave Beste och Mike Miley. Och alla som upplevt Rival Sons live vet vilken naturkraft det är. 4 mars får Sverige chansen igen – och med helt nysläppt musik i gitarrfodralen!

Datum
4/3 – Münchenbryggeriet, Stockholm

Biljetter släpps 19 oktober kl. 10.00 via LiveNation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar