The Vice går samman med Rockin´ Over The Borders!

Under tiden Rockin Over The Borders letat efter kandidater att arbeta med har de under en längre period haft ögonen på The Vice. ROTB kan nu stolt meddela att The Vice ingått avtal med ROTB gällande management.

Annons 

 

– Vi väldigt glada och stolta över att signat The Vice till ROTB gällande management, bokningar och promotion. Det är ett band vi länge har haft ögonen på och ser fram emot ett samarbete. The Vice har alla kvalitet vi letar efter, mäktig musik och Richard, Charlie och Petter har en professionell inställning som går hand i hand med vad vi står för, säger managern Gabi Mattsson.

– The Vice är stolta att kunna meddela att vi har gått ihop med Rockin ‘Over the Borders. Tillsammans intensifieras loppet ner i kaninhålets djupaste grop i samband med att vi intar studion för att spela in uppföljaren till vårt självbetitlade debutalbum från 2016. Vi strävar efter en release från början av 2019, men innan det kommer vi att attackera scenerna igen, säger sångaren Richard Karlsson.

The Vice grundades för 6 år sedan i Stockholm, Sverige och släppte kort därefter sin första EP, Let Me Go. Det självbetitlade debutalbumet släpptes 2016 genom Rambo Music/Gain och gruppen åkte kort därefter två vändor till England och genomförde även sin första Europaturné samma år.

Under 2017 ändrades konstellationen till en trio och videon till A Prayer Cast In Stone släpptes för att markera en ny era för The Vice. Med en ärligare och råare framtoning återvände

The Vice till Tjeckien för att kickstarta sin resa kantade av galenskap och kaos. Gruppen släppte kort därefter ytterligare två singlar och är nu inlåsta i studion för att färdigställa sitt kommande album.

Rockin´ Over The Borders grundades 2017 av Gabi Mattsson och Jonas Lööw som båda varit aktiva inom musikindustrin under flera år. ROTB´s första stora event ägde rum i november samma år och kallades The Finnish Invasion. Finska bandet Santa Cruz headlinade festivalen och svenska Sister i sällskap av finska Shiraz Lane samt svenska Strykenine uppträdde. ROTB ansvarade även för marknadsföringen av släppet av gruppens sista album Bad Blood Rising i Sverige och Danmark under ett samarbete med Hard Rock Café. Sedan dess har Gabi och Jonas arbetat hårt för att etablera kontakter med flertalet internationella mediapartners och klubbar i Nor-den samt arrangerat mindre event och releasefester för band. I början av 2019 kommer ROTB att erbjuda internationell marknadsföring, promotion, management och bokning av spelningar.

Förbereder er för att se nattens riktiga mörker, för nu kommer The Vice!

 

Relaterade artiklar