NY SINGEL & MUSIKVIDEO FRÅN THUNDERMOTHER REVIVAL

Högenergiskt, vilt riffande och med ett bastant groove, som hämtat från 70-talet. Efter bandets självbetitlade albumrelease tidigare i år så kan vi slå fast vid att det är en av de bästa rockskivorna som vi har fått höra under året. Nu släpper Thundermother singeln och musikvideon “Revival” genom Despotz Records den 23 november.

Annons 

 

Annons 

 

Annons 

 

 

“Vi är hårda kvinnor i Rock n’ Roll. Vi är högljudda och vi kommer alltid att höja våra röster högre! Vi är vakna, medvetna och levande. Vi är snabbare än ljuset och ljusare än ljuset själv! Singeln Revival är tillägnad till våra fans och den representerar vad som komma skall!”- Thundermother

 

“Revival är den tredje singel från vårt senaste album och vi vill tillägna både låten och musikvideon till våra kick ass-fans som vi har träffat under vår fantastiska festivalsommar det här året!”- Thundermother

Efter att tidigare ha tunérat med band som W.A.S.P, Michael Monroe, D-A-D och Danko Jones så har Thundermother genomfört ett flertal turnéer i Europa. Efter sin senaste albumrelease genomförde bandet en slutsåld europeisk headliner-turné och har spelat nästintill oavbrutet på stora scener runt om i världen. Däribland på fesivaler som Wacken Open Air, Baltic Open Air, Kiss Kruise, Sabatin Open Air med flera och än är turnerandet inte över. Bandet har ett flertal turnédatum inbokade runt om i Europa och gick nyligen ut med nyheten att de ska spela på Sweden Rock Festival sommaren 2019!

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – THUNDERMOTHER

Sång: Guernica Mancini
Gitarr: Filippa Nässil
Trummor: Emlee Johansson
Bas: Sara Pettersson

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar