SUCCÉFESTIVALEN BORGHOLM BRINNER ÅTERVÄNDER SOMMAREN 2019!

In Flames och Live Nation kan idag meddela att succéfestivalen Borgholm Brinner återvänder sommaren 2019 för sitt andra år: 2-3 augusti i Borgholms Slottsruin!

 

Biljetterna till den In Flames-kurerade festivalen på Öland släpps 26 november kl. 09.00 via BorgholmBrinner.se.

Svenska giganterna In Flames har aldrig slutat utvecklas under de 20+ år som de har varit verksamma. Idag är inte annorlunda då bandet meddelar att den hyllade tvådagarsfestivalen, som arrangeras tillsammans med Live Nation, kommer att ske fredag 2 – lördag 3 augusti 2019 på Borgholms Slottsruin! Line-up kommer att meddelas löpande, men fans kan förvänta sig två unika och minnesvärda sommardagar där In Flames avslutar båda kvällar!

In Flames sångare Anders Fridén hälsar:
“Första året med Borgholm Brinner var en overkligt fin upplevelse i vår karriär. Det har alltid varit en dröm att göra något i den kalibern och det blev ännu mer magiskt och mer speciellt än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Att vi hade den första festivalen på Borgholms Slottsruin var oerhört spännande och lärde oss mycket om vad vi kan göra för att göra nästa års upplevelse ännu bättre för våra fans. Vi är väldigt förväntansfulla och oerhört tacksamma till alla som fortsätter att följa vår musik och är med oss på denna resa. In Jesterheads We Trust!”

Samtidigt teasar In Flames fansen inför kommande släpp… Mer info via In Flames kanaler!

Trailer för Borgholm Brinner hittar man HÄR och all info om biljetter, artister och annat hittar man som vanligt på BorgholmBrinner.se

Datum 2019
2-3/8 – Borgholms Slottsruin

Biljetter
Biljetter släpps 26 november kl. 09.00 via BorgholmBrinner.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar