Auktion av Rival Sons-tavla på Musikhjälpen

Fotografen Patrik Skoglöw har en signerad bild på Rival Sons sångare Jay Buchanan ute på auktion för Musikhjälpen där alla pengar oavkortat går till årets insamling. Patrik gjorde ett liknande grej för några år sedan med en bild på hela bandet och det föll i god jord.

Detta blir alltså den andra av två bilder som han någonsin printat och fått signerad. Patrik har följt bandet i flera år och planerar en större fotoutställning när det vankas 10-års jubileum om några år. Så för den som är sugen på lite Rival Sons-bilder får man vänta ett par år till eller slå till nu!

Länk till annonsen här.

Bilden är tagen på Friends Arena i Stockholm den 9:e juli 2016 när Rival Sons var förband till Black Sabbath under Monsters of Rock.


Jay signerar bilden i samband med att promoturnén för kommande plattan Feral Roots landade i Stockholm den 30:e november i år. Albumet släpps den 25:e januari.

FOTO: Anders Larsson (bongosson@gmail.com)


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar