Auktion av Rival Sons-tavla på Musikhjälpen

Fotografen Patrik Skoglöw har en signerad bild på Rival Sons sångare Jay Buchanan ute på auktion för Musikhjälpen där alla pengar oavkortat går till årets insamling. Patrik gjorde ett liknande grej för några år sedan med en bild på hela bandet och det föll i god jord.

Annons 

 

Detta blir alltså den andra av två bilder som han någonsin printat och fått signerad. Patrik har följt bandet i flera år och planerar en större fotoutställning när det vankas 10-års jubileum om några år. Så för den som är sugen på lite Rival Sons-bilder får man vänta ett par år till eller slå till nu!

Länk till annonsen här.

Bilden är tagen på Friends Arena i Stockholm den 9:e juli 2016 när Rival Sons var förband till Black Sabbath under Monsters of Rock.


Jay signerar bilden i samband med att promoturnén för kommande plattan Feral Roots landade i Stockholm den 30:e november i år. Albumet släpps den 25:e januari.

FOTO: Anders Larsson (bongosson@gmail.com)

Relaterade artiklar