LOLLAPALOOZA STOCKHOLM 2019 – Första band/artist-släppet

Foo Fighters, The Hives, The Hellacopters, Greta Van Fleet, The 1975, Bring Me The Horizon plus ytterligare namn klara för Lollapalooza Stockholm!

 

När en av världens största festivaler gör efterlängtat nedslag på svensk mark 28-29 juni är det tillsammans med några av världens och landets absolut tyngsta och mest betydelsefulla artister. Lollapalooza kan stolt presentera stadion-giganterna Foo Fighters som gör sin första Stockholmsspelning på över 8 år. Magnetiska Travis Scott – världens just nu största och mest inflytelserika hiphopstjärna. Lana Del Rey – inte som en käftsmäll, utan snarare som en varm ökenbris kommer hon att svepa in över Gärdet i juni. Laleh – en av Sveriges absolut största och viktigaste röster i modern tid gör oss sällskap. Superheta Billie Eilish, albumaktuella The 1975, DJ-giganten Eric Prydz, energin från svenska superstjärnorna i Hov1, brittiska giganterna Bring Me The Horizon, världens just nu hetaste nya band Greta Van Fleet, Brockhampton, The Hives och många många fler. Totalt ger vi er idag 29 artister, och fler tillkommer. Tyngd och bredd. Spets och variation. Välkommen till Lollapalooza Stockholm!

Biljetterna, inkl VIP- och familjebiljetter, släpps i morgon onsdag den 5 december kl 9.00 via www.lollastockholm.com .

Psst…
Förra veckan släpptes ett begränsat antal biljetter till försäljning till de som signat upp på Lollapaloozas nyhetsbrev. Biljetterna var så kallade Blind Bird-biljetter och Lolla-fans från hela världen hängde på låset och biljetterna sålde slut samma stund som de släpptes.

Så nu sätter vi klockan på ringning inför ordinarie biljettsläpp i morgon bitti.Glöm inte att musik känner ingen ålder och på Lollapalooza Stockholm kan du ta med dig barnen och se dina favoritband för att sen dra er tillbaka till Kidzapalooza – vårt familjeområde fullt med underhållning och aktiviteter som uppmanar till lekfullhet och kreativitet. Programmet för Kidzapalooza släpps till våren.

Håll dig uppdaterad
Mer info kommer presenteras löpande. Håll dig uppdaterad och registrera dig för Lollapalooza Stockholms nyhetsbrev på hemsidan, följ oss på Instagram och Facebook (@lollapaloozase) och gå med i det officiella Facebook-eventet.

För fullständig artist-lineup och mer info om biljetter, Kidzapalooza och mycket mer: www.lollastockholm.com.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar