NU ÄR DET KLART – PHIL COLLINS SPELAR PÅ FRIENDS ARENA

Förra veckan fick tusentals svenska Phil Collins-fans den nyhet de hoppats och väntat på i över 14 år sedan han senast spelade i Sverige – Phil Collins kommer till Sverige nästa sommar!

Annons 

 

Nu kan vi meddela att det blir Friends Arena som får äran att välkomna denna levande legend den 12 juni 2019.


“I thought I would retire quietly.
But thanks to the fans, my family and support from some extraordinary artists I have rediscovered my passion for music and performing. It’s time to do it all again and I’m excited. It just feels right”, säger Phil Collins om att återvända till livescenen.

Han är en av sin generations mest framgångsrika artister, med fler Topp-40-singlar på Englandslistan än någon annan artist under hela 80-talet. Phil Collins slog först igenom som trummis, sen som frontman i Genesis för att sedan göra sin solodebut 1981 med albumet “Face Value”, med monsterhiten “In The Air Tonight”.
Han följde upp detta med hit efter hit – 3 listettor i England – Easy Lover, You Can’t Hurry Love och Against All Odds (Take A Look At Me Now), 7 listettor i USA och globala succéer som One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story och Dance Into The Light, för att nämna några.

DATUM
12/6 – Friends Arena, Stockholm

Relaterade artiklar