Rockin’ Over The Borders jakt på band fortsätter!

Vi är glada att meddela att Highride har signats på ROTB Live som kommer att hantera bandets bokningar på internationell nivå från och med början av 2019.

Annons 

 

– Vi är väldigt glada över att ha signat Highride till ROTB LIVE. Bandet har alla de element vi letar efter i ett liveband och deras professionella sinne är i linje med vad ROTB står för. Highride är ett band som varit aktiva i live-scenen ett par år och har bland annat varit förband till Hardcore Superstar. Highride håller alltid hög standard på sina liveframträdanden, säger bokningsagenten Gabi Mattsson.

– Vårt band har alltid haft inställningen att göra allt själva, men det känns bra att ha ROTB Live som bokningsagent och vi ser fram emot att se vad detta samarbete kommer att leda till, säger sångare och gitarrist Peter Waljus.

Highride bildades för 12 år sedan i Stockholm, Sverige och har delat scen med band som Crashdiet och Hardcore Superstar. Tidiga släpp som “Song Of Your Decay” och “Bad habit”, tillsammans med den nya singeln “A Good Day (To Die)”, är bevis på bandets unika mix av punk, sleaze och hardrock som har placerat dem på den internationella rock’n roll kartan. Highride jobbar just nu i studion på sitt kommande album.

Relaterade artiklar