Saxon, Royal Republic, SIR REG, Dynazty + 6 ytterligare akter till Sweden Rock Festival 2019

Idag kan Sweden Rock Festival presentera ytterligare 10 akter till sommarens festival.

Annons 

 

De senaste tillskotten till startfältet är de brittiska heavy metallegendarerna Saxon, den nya konstellationen Deadland Ritual – som utgörs av Geezer Butler (ex-Black Sabbath), Matt Sorum (ex-Guns n’ Roses), Steve Stevens (Billy Idol) och Franky Perez (Apocalyptica) – det polska black metalstjärnskottet Batushka, de stockholmska funkrockarna Electric Boys, Blue Öyster Cult/Alice Cooper-avfällingen Blue Coupe, partystonerkvartetten Royal Republic, schlagermetalbandet Dynazty,keltiskinfluerade Sir Reg, rock’n’rollkanadensarna The Wild! samt den italienska musikhögskoletrion Black Mamba.

60 av totalt 82 akter är därmed presenterade, inklusive bland andra Kiss, Ritchie Blackmore’s Rainbow, Def Leppard, ZZ Top, Slayer, Tenacious D och Disturbed.

4-dagarsbiljetterna tog slut på drygt en halvtimme, och igår tog även 3-dagarsbiljetterna slut.

VIP-biljetter finns fortfarande kvar. Endagsbiljetter släpps när spelschemat är färdigt. 
Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

All info hittar du på Swedenrock.com.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar