Tail Patch släpper singeln Alive

Precis innan julstöket sätter fart klämmer Tail Patch in sitt andra singelsläpp för 2018. Alive släpps på Spotify Fredag 7 December. En dubbelsingel som garanterat får dig att skaka på rumpan under pepparkaksbaket.

 

Trion hemmahörande i Eskilstuna är en relativt ny bekantskap. Bandet startades 2016 och har innan dagens släpp bjudit på EPn Fuck The Rules 2017 och singeln Go! Go! Go! tidigare i våras.

Det är högoktanig punkrock ända ut i fingerspetsarna, inga krusiduller, skitig och rå Rock n Roll ala’ tidiga Hellacopters. Trots medlemmarnas ringa ålder, hör och häpna, mellan 17 och 19 år så är planeringarna för en fullängdare under 2019 redan i full gång. Med smattrande trummor och riviga solon är Tail Patch mer än redo att bjuda folket på riktig Rock n Roll, något som jag verkligen ser fram emot.

Enligt mig är just den här sortens råa och ärliga Rock precis vad som behövs i dagens musikindustri som har blivit alldeles för mycket sammetskudde och mysfilt. Och visst har dessa unga “garageband” alltid funnits där men då och då dyker det upp något som är lite extra, något som får dig att höja på ögonbrynen, Tail Patch är ett av dom banden och jag är ganska säker på att dom kommer att vara på mångas läppar inom en snar framtid. 

 

SKRIBENT: Rikard Lantz (rikard.lantz@rockbladet.se)
BAND: Tail Patch
SINGEL: Alive
RELEASEDATUM: 2018-12-07

BANDFAKTA – TAIL PATCH

MEDLEMMAR

Samuel Eriksson – Sång, Gitarr
William Lundberg – Trummor
Felix Cederlöf – Bas

|  FACEBOOK | SPOTIFY |

 

Lyssna på singeln ALIVE här nedan:

 

Relaterade artiklar