ALICE COOPER TILL STOCKHOLM OCH GÖTEBORG

Skräckrockens fader åter till svensk mark! Den 27 september kommer Alice Cooper till Hovet i Stockholm med ”OL’ BLACK EYES IS BACK’ och reser dagen därpå, 28 september, vidare till Partille Arena i Göteborg med bagaget fullt av smink, blod och hits som ”Poison” och ”School´s Out”.

 

Det har gått över femtio år sedan Alice Cooper chockerade en hel värld med sin skräckinjagande sminkning och sina storslagna shower innehållandes rekvisita som levande ormar, bödlar och giljotiner.

Som pionjär för den teatraliska hårdrocken och med inspiration hämtad från skräckfilmer, vaudeville och garagerock tog bandet världen med storm i början av 1970-talet. Bandet har banat väg för musiker som KISS, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne och Lady Gaga.

Efter fyra respektingivande decennier i strålkastarljuset och odödliga hits som ”Posion”, ”School´s Out” och ”Welcome To My Nightmare” valdes Alice Cooper in i Rock and Roll Hall of Fame 2011.

Vi är glada över att få välkomna 71-åriga rocksångaren och turnén ”OL’ BLACK EYES IS BACK’ tillbaka till Sverige för två höstgig i Stockholm och Göteborg.

Special Guest är inga mindre än Black Stone Cherry.

DATUM
27/9 – Hovet, Stockholm
28/9 – Partille Arena, Göteborg

BILJETTER
Biljetter släpps 28 januari kl. 10.00 via LiveNation.se.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
KONSERTNYHET: Alice Cooper

Relaterade artiklar