Bildgalleri: King’s Call Stockholm @ Kraken

För elfte året hyllas Phil Lynott och Thin Lizzy på ett utsålt Kraken.

Annons 

 

King’s Call Stockholm har blivit ett begrepp för älskare av Thin Lizzy‘s karismatiske frontman Phil Lynott. I år är det 33 år sedan Phil gick bort, den 4 januari 1986. Det som en gång började i ett vardagsrum hos en av arrangörerna har nu växt till utsålda tillställningar på Kraken i Stockholm.

Husbandet The Little Darlings framför varje år ett av Lizzy’s album i sin helhet och i år föll det på 1976 års release Johhny The Fox, därefter tillkommer en strid ström av gästartister från Musiksverige. I år dök det upp folk från Tiamat, Europe, Hammerfall, Crash Diet, Art Nation, Pain of Salvation, Electric Boys med flera.

Här är lite bilder från kvällen. [Not a valid template]

 

TEXT/FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: King’s Call Stockholm
ARENA: Kraken, Stockholm
DATUM: 2019-01-05

 

Relaterade artiklar