DANKO JONES – A Rock Supreme – Nytt album i slutet av April!

DANKO JONES – som har delat scener med rocklegender som Guns’n’Roses, Motörhead, Ozzy Osbourne och Rolling Stones och vars frontman nyligen var med och gästsjöng på Volbeat’s senaste #1 Active Rock hit “Black Rose” släpper sitt nya album “A Rock Supreme” den 26 april!

Annons 

 

 

På bandets nya album håller Danko Jones – mannen och bandet – inget tillbaka, utan redan vid första lyssningen sprängs de allra första orden ut från högtalarna: I’m in a band, and I love it / All I want to do is play my guitar and rock and roll. Det finns ingen medelålderskris här, inget softande med åldern, inga som helst tecken på dåligt självförtroende – bara 11 klassiska injektioner av ljudadrenalin utan en enda ballad i sikte.

“‘A Rock Supreme’ är namnet på vårt nya studioalbum. Det finns 11 låtar på skivan, och de är alla fantastiska,” säger Danko Jones. “Lita på mig – vi vet vad vi gör när det kommer till rock.”

”A Rock Supreme” som är producerad av Garth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Rise Against, Biffy Clyro) och med albumomslag gjort av Ulf Lunden (Graveyard, Europe, Bombus), släpps den 26 april.

Men redan idag släpper bandet en ny låt från det kommande albumet, ”Dance Dance Dance” är titeln och redan nu kan man ana en blivande live favorit!

 

En musikvideo för “Dance Dance Dance” kommer ha premiär tidigt nästa månad, när Danko Jones ger sig ut på vägarna i USA för två veckors turné med support från Nashville Pussy och Prima Donna.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BANDFAKTA – DANKO JONES

MEDLEMMAR
Danko Jones – Sång, Gitarr
John Calabrese – Bas
Rich Knox – Trummor

| FACEBOOK | SPOTIFY |

 

Relaterade artiklar