Site icon ROCKBLADET.SE – SVERIGES PERSONLIGASTE ROCKMAGASIN

Efter 17 års total tystnad – Göteborgsbandet LOK är tillbaka!

När Göteborgsbandet LOK intog folks medvetande i mitten av 90-talet var det med dunder och brak. Men efter 2002 så har det varit totalt tyst från kvartetten. Men nu när det är exakt 20 år sedan debutalbumet så har Martin, Daniel, Johan och Thomas bestämt sig för att årerföreningen är ett faktum. Välkommen tillbaka LOK.

 

“Helt plötsligt hade det gått 20 år sen vi släppte vår första platta. 17 av de åren höll vi käft och höll oss på våra egna kanter. Men nu kände vi att det var dags, vi löste konflikterna, frågade oss själva vad vi var sugna på och svaret kom snabbt: Ut och mangla folket! Vårt mål 2019 är att vara ännu bättre än för 20 år sedan”

 

Återförenade för en exklusiv sommarturné 2019 tänker bandet hylla sina fans och spela albumet Naken, Blästrad och Skitsur som fyller 20 år.

LOK, som skördade stora framgångar runt millennieskiftet men som snabbt splittrades, har grävt ner stridsyxan och bestämt sig för att ge publiken en omgång till med deras unika, svensktextade och hårt svängande rockpunkmetal-hybrid.

Mer enade än någonsin är bandmedlemmarnas mål att leverera svettiga konserter för både gamla och nya fans som inte hann se bandet under dess korta existens. Detta kommer ske sommaren-19 på några utvalda festivaler i Sverige och Norden.

“Vi är tillbaka, något äldre, något visare, lika förbannade”

/ Daniel Cordero, Johan Reivén, Thomas Brandt & Martin Westerstrand

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: JP Bastiaans

BANDFAKTA – LOK

MEDLEMMAR
Thomas Brandt: Gitarr
Martin Westerstrand: Sång
Johan Reivén: Trummor
Daniel Cordero: Bas
 
 | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY |

 


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK