Plan Three släpper ny låt, Narcissistic Man, tillsammans med nu frontman

Stockholmsbandet Plan Three är tillbaka med en helt ny fräsh låt, ”Narcissistic Man”, med sin nya frontman Viktor Markowicz.

Annons 

 

 

I början av 2018 meddelade Plan Three att deras frontman Jacob Lovén hoppat av bandet. De gick enligt bandet själva in i en jobbig period, men i slutändan har det också varit mycket positiva intryck. Under resterande delen av året har bandet förutom att leta efter en ny frontman också fokuserat på att skriva nytt material.

När väl det annonserades ut att Viktor Markowicz skulle bli Plan Threes nya frontman, så började pusselbitarna att att hamna på plats. De gick från klarhet till klarhet och deras nya material har blivit otroligt bra.

”Vi är otroligt stolta över av våra nya låter som vi skrivit med vår nya frontman i åtanke, och vi kan inte vänta på att alla ni ska få höra dem. Viktigast för oss just nu är att verkligen se till att varje låt ska nå sin fulla potential”

”Den låt vi valt att släppa först, ”Narcissistic Man”, ville vi ska vara en tungt och hårt statement för vad Plan Three är idag. Vi är tillbaka starkare än någonsin. Så njut av de hårda beatsen, tillsammans med de tunga riffen. Nästa låten i tur kan blir en ”floor filler” som du kan dansa till, eller en ballad som du kan gråta till. Stay tuned!!”

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NY LÅT: Narcissistic Man – Plan Three
SKIVBOLAG: GAIN
RELEASEDATUM: 2019-01-18

BANDFAKTA – PLAN THREE

MEDLEMMAR
Viktor Markowicz
Mathias Garneij
Peter Kjellin
Tommie Hammar
David Clewett
Kristoffer Folin

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar