ROCKSENSATIONEN BADFLOWER TILL SVERIGE 2019

Rocksensationen Badflower kommer till Sverige i vår! Med sitt moderna rocksound och sin totalt hänsynslösa attityd inför hur deras musik uppfattas av samtiden har bandet på kort tid blivit en viktig pelare för rockgenren och dess framtid. Den 1 april ser vi Badflower på Debaser Strand i Stockholm – ett av vårens stora konsertmåsten!

 

Badflower består av frontmannen Josh Katz, gitarristen Joey Morrow, trummisen Anthony Sonetti och bassisten Alex Espiritu. Bandet har turnerat över hela USA och spelat för slutsålda venues och hyllningarna har inte låtit vänta på sig. Fans såväl som Billboard, Forbes och Consequence Of Sound höjer bandet till skyarna!

Badflower har nått stora framgångar med låten ”Ghost” som fått över 12 miljoner streams sedan den släpptes i november. I vår släpps debutalbumet ”OK, I´M SICK” och vi är otroligt glada över att få över Badflower till Debaser Strand för en episk konsert kort därefter.

Datum: 1/4 – Debaser Strand, Stockholm
Biljetter släpps onsdag 30 januari kl. 11.00 via LiveNation.se.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar