Albin Lee Meldau släpper EP:n “The Purgatory Sessions”!

Idag släpper Albin Lee Meldau ”The Purgatory Sessions”, en 5-spårs EP som innehåller den nya låten ”Purgatory” och akustiska versioner av fyra spår från hans rosade debutalbum ”About You”, som gick upp på topplistans 2:a plats innan jul.

 

The Purgatory Sessions” är producerad av Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar)

Att ta ner låtarna till grunden som Albin har gjort på ”The Purgatory Sessions” stämmer verkligen med hans drivkraft; “Historier. Det är det som betyder något i längden. Om jag kan uppnå det är jag nöjd. Det finns många som kan sjunga”. Först och främst vill Albin se det som historier ur en dagbok. Ett försök att bli en artist som inte bara dokumenterar vad han känner utan också vad han ser. Som NPR (National Public Radio, USA) skriver: “Få artister kan kontrollera en publik på samma sätt som Albin Lee Meldau. Hans röst är hisnande; fylld av soul, kraft och går inte att ignorera.” Detta är också något alla tittarna av förra säsongens Så mycket bättre fick uppleva!

Lyssna på The Purgatory Sessions via Spotify–länken nedan.

Idag har också Albin premiär på sin utsålda Sverige-turné, se datum och spelställen här.

YouTube
Spotify
Facebook
Instagram
Twitter
Hemsida

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar