AUSTRALIENSISKA ROCKBANDET AIRBOURNE TILL SVERIGE I HÖST

Australiensiska Airbourne är en kraft utan dess like. Direkt från “Down Under” kommer rockbandet ledda av sångaren Joel O’Keeffe – till Sverige för två konserter i höst! Två helger är räddade: lördag 5 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm och fredag 11 oktober på Trädgår’n i Göteborg. 

Annons 

 

Biljetter släpps fredag 1 mars kl. 10.00 via LiveNation.se

Med låtar som “Runnin’ Wild”, “Live It Up”, “Rivalry” och “Breakin’ Outta Hell” (från skivan med samma namn) har Airbourne på kort tid blivit ett av världens mest populära hårdrocksband. Och alla som har sett kvartetten live kan intyga om att Airbourne är en upplevelse utöver det vanliga.

Bandets sound och attityd är unikt men visar också tydliga influenser från band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. Ledda av sångaren/gitarristen Joel O’Keeffe (med brorsan Ryan O’Keeffe på trummor) har bandet stormat fram som en orkan i rockvärlden.

Airbournes musik har figurerat i allt från TV-spel (Guitar Hero, Rock Band, NHL m.m.) till filmer och som signaturmelodi till WWE wrestling i USA. I Sverige har bandet redan blivit näst intill kultförklarade – och är en av de mest önskade liveakterna i landet.

Nu ser vi fram emot två efterlängtade konserter på svensk mark i höst!

Datum
Lördag 5/10 – Münchenbryggeriet, Stockholm
Fredag 11/10 – Trädgår’n, Göteborg

Relaterade artiklar