Bandit Rock startar ny podd – Rockumentär

Många av vi rockers älskar dokumentärer av våra favoritband. Nu idag premiärar radiokanelen Bandit Rock sin nya podcast “Bandit Rockumentär”, och första bandet de kommer prata om är IRON MAIDEN.

 

Podcast är ett fantastiskt bra format, enkelt att följa via sin mobil och man kan lyssna när man har tid. Just olika typer av dokumentärer är perfekt i podcast-format då till skillnad från Radiomediet inte tidsbegränsat på samma sätt. Så det är kul att den traditionella kanalen Bandit Rock tar steget in i podvärlden, och med hjälp av sina programledare nu kommer dyka djupare i rock- och hårdrocksvärlden stora celibriteter.

Först ut är det engelska hårdrockslegenderna IRON MAIDEN. Bollnäs-Martin aka Martin Boman tar oss igenom hela historien från när Steve Harris startade bandet 1975, genom alla medlemsbyten, 100 miljoner sålda album, egna jetplan, 2000 spelningar världen över. På ca 40 minuter får du hela berättelsen från start till idag.

Du finner podcasten via iLikeRadio.se eller där poddar finns.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar