CONVERSATIONS WITH NICK CAVE – AN EVENING OF TALK AND MUSIC

Efter en slutsåld turnévända i Australien och Nya Zeeland tar Nick Cave sin unika samtalskväll till Europa och Storbritannien. Under ett antal kvällar tillägnade musik och öppna diskussioner kommer artisten att ta frågor från publiken och framföra några av sina allra mest älskade låtar på piano. Den 31 maj kommer han till Cirkus i Stockholm. 

Annons 

 

Cave själv beskriver själv eventet som ”an exercise in connectivity” där inget ämne är för heligt och där publiken uppmuntras till att vara djärv och utmanande, konfronterande och orädd.

Förhållandet mellan Cave och hans publik har alltid varit öppet och intensivt, men har fördjupats under hans senaste föreställningar med the Bad Seeds, som inspirerat till dessa okonventionella och enastående kvällar av ofiltrerade och oregisserande diskussioner och frågor.

I thought that a direct conversation with the audience might be valuable – in the recent live shows we have all shown a kind of willingness to open up.” Nick Cave Watching a legend in command of an audience, never quite knowing what would happen next, was a genuine thrill. Sydney Morning Herald

Nick Cave’s intimate Conversations show is bold, enlightening and completely gripping. ABC

Between stark, gorgeous performances of key songs like “Skeleton Tree,” “The Mercy Seat” and “God Is In The House,” Cave was wry, genial and funny as hell. Billboard

This is a striking turnaround when you’re used to seeing icons in all their bombast and mythos. Here, you are getting them unmediated by journalists, you are getting them in an unfiltered and unedited form, you are getting them in a human state without the guise of stardom in full-force. Stereogum

Relaterade artiklar