GHOST-Tävlingen av nu avgjord och vinnaren är….

Nu är GHOST-tävlingen där EN vinnare tar hem två biljetter inklusive PULPIT-pass avgjord och vinnaren är kontaktad. Vem blev det?

 

Ghost är kanske ett av Sveriges hetaste band just nu. Och när de nu kommer göra två exklusiva spelningar i Sverige så blir det två stora arena-spelning på Scandinavium i Göteborg och Globen i Stockholm. Vi har nu två biljetter inklusive pulpit-access till Globen-gigget som vi nu vill tävla ut.

Tävlingen är nu avgjord och vinnaren blev:

Jessica Bellenox – Uppsala

Stort grattis säger vi från hela redaktionen och stort tack alla ni som deltog i tävlingen. Hoppas många av er finner ett sätt att du kunna gå på konserten. Och alla ni som gick bet på Ozzy-konserten på fredag kan vi rekommendera Ozzyfest-eventet på Kraken som plåster på såren.

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar