Sweden Rock Festival – De 14 sista banden klara!

Idag kan vi presentera de sista 14 banden till Sweden Rock Festival 2019.

 

Ett av världens största extrema metalband, Behemoth, återvänder till Sweden Rock med en större scenproduktion än någonsin.

LOK återuppstår när de andra faller och gör sin första spelning på 17 år. 

Turbonegros forne frontman Hank von Hell gör Sweden Rock-debut. 

Lillasyster sköter nationaldagsfirandet.

Och så har vi även fått klart med Lucifer, Rock på Svenska: En hyllning till Strängen, Dizzy Mizz Lizzy, Pete Way Band, The Bones, Darkane, OZ, Brothers of Metal, Burning Witches och Sölvesborgs egna Dust Bowl Jokies.

Därmed är samtliga 82 akter på plats och årets startfält är komplett. Detaljerat spelschema släpps inom kort.
Sweden Rock är Skandinaviens största hårdrocksfestival. Varje år lockas besökare från ca 50 länder till Sölvesborg, där de bjuds på över 80 konserter i en mix av klassisk rock, hårdrock, sydstatsrock och metal. Sweden Rock är känt för att hålla en hög nivå på service, och den vänskapliga atmosfären har blivit ett av festivalens främsta signum. Utöver den årliga festivalen har Sweden Rock numera ett tidningsmagasin, drycker och livsstilsprodukter samlade under sitt varumärke.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar