Bildgalleri: Horisont firar 4-åringen Geronimo’s FGT

Charmiga Tex-mex puben Geronimo’s FGT i Gamla Stan har nu serverat tacos, Margaritas och den coolaste rockmusiken i fyra år. Detta skulle givetvis firas och inga mindre än göteborgarna i Horisont fick den stora äran att agera kvällens dragplåster. Något som Imperial State Electric, Deadlord och Dungen hanterat föredömligt på de tidigare årskalasen. Det blev en skön kväll med bootcut jeans, öl i syltburk, guppande nackar och svenska mästarna i progressiv spaceboogie. Att Odyssey ligger i eposparitet med Forty-Five Hundred Times torde nu vara cementerat för all framtid. Grattis till de fyra åren från patchtrollen på Rockbladet! Vi ser redan fram emot 5-årskalaset och slokmuscharna är under odling. Spana in bildserien från festen nedan.

Annons 

 

Annons 

 

Annons 

 

 

 

 

TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: Horisont
ARENA: Geronimo’s FGT/ Stockholm
DATUM: 2019-03-02


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Fredrik Blid

Vinylnörd med en aldrig sinande låga för den skitiga, ruffiga och rotnära rocken.Är det ett eller många stänk av smutsig blues så är det oftast väldigt bra. AC/DC, Creedence, Led Zeppelin och Status Quo är några av de gamla hjältarna och Rival Sons, Blues Pills, Uncle Acid och The Temperance Movement några av de nya. Mer munspel och polisonger åt folket helt enkelt!

Svenska singer/songwriters med stora doser hjärta och smärta är en annan passion med Lundell som obestridd kung och husgud följd av kronprinsarna Plura, Thåström, Winnerbäck och Per Persson.

The Boss är för övrigt världens bästa liveartist genom tiderna, den som tycker något annat har givetvis fel 😉

Relaterade artiklar