Bildgalleri: Horisont firar 4-åringen Geronimo’s FGT

Charmiga Tex-mex puben Geronimo’s FGT i Gamla Stan har nu serverat tacos, Margaritas och den coolaste rockmusiken i fyra år. Detta skulle givetvis firas och inga mindre än göteborgarna i Horisont fick den stora äran att agera kvällens dragplåster. Något som Imperial State Electric, Deadlord och Dungen hanterat föredömligt på de tidigare årskalasen. Det blev en skön kväll med bootcut jeans, öl i syltburk, guppande nackar och svenska mästarna i progressiv spaceboogie. Att Odyssey ligger i eposparitet med Forty-Five Hundred Times torde nu vara cementerat för all framtid. Grattis till de fyra åren från patchtrollen på Rockbladet! Vi ser redan fram emot 5-årskalaset och slokmuscharna är under odling. Spana in bildserien från festen nedan.

Annons 

 

 

 

 

TEXT: Fredrik Blid (fredrik.blid@rockbladet.se)
FOTOGRAF: Roger Johansson (roger.johansson@rockbladet.se)
KONSERT: Horisont
ARENA: Geronimo’s FGT/ Stockholm
DATUM: 2019-03-02

Relaterade artiklar