Nightrage släpper ny platta, “Wolf To Man”

NIGHTRAGE är tillbaka med sitt åttonde album “Wolf To Man”, där bandet tar med sina lyssnare in i en mörk musikalisk resa som leder hela vägen genom det oundvikliga slutet av mänskligheten. Musiken levererar en välarbetad och balanserad mix av brutalitet, melodiösa melodier och oförglömliga refränger som du inte kan låta bli att knyta din näve och slå mot skyn till. “Wolf To Man” släpps den 29 mars 2019 via Despotz Records. 

Annons 

 

 

Den kreativa och kraftfulla trion av Marios, Ronnie och Magnus började resan in i mänsklighetens undergång på det tidigare albumet ‘The Venomous’ och tar med nya alumet ‘Wolf To Man’ sina lyssnare in i nästa kapitel och in i en helt ny nivå av mörker. Beväpnad med thrashiga låtar som “By Darkness Drawn”, tyngre rockigare låtar som “The Damned” eller det brutala titelspåret “Wolf To Man” så lämnas inga lyssnande öron oskadda. Nightrage är återigen redo att erövra världen, denna gång förstärkta med nytt blod i bandet. De tidigare turnémusikerna för bandet, Francisco Escalona (Bas) och Dino George Stamoglou (Trummor), har nu tagit platser som fasta bandmedlemmar tillsammans med Marios, Magnus och Ronnie. En välkommen tillökning som gör Nightrage-familjen starkare än någonsin.

 

Såhär säger Nightrage om albumet:
Wolf To Man är ett album med mycket variation som visar alla sidor av Nightrage. Från ren brutal trash med  explosiva beats och rasande tempo hela vägen till mer groovy, ambient och lättsamma låtar. Allt detta utan att släppa våra klassiska Nightrage-melodier med svängiga “hooks”, vi står fortfarande med våra fötter djupt nere i vår kärlek till melodisk dödsmetal.” – Nightrage 

Det här är den obevekliga berättelsen av mänsklighetens utrotning som berättas med lika giftig aggression som med spännande och fascinerande melodier. Med några av de mest catchiga refränger som metalscenen har sett på årtionden i kombination med den välkända brutalitet och ärlighet som Nightrage är kända för.​

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Evelina Szczesik / Ever Vision Art

FAKTA – NIGHTRAGE

MEDLEMMAR
Marios Iliopoulos – Guitar
Ronnie Nyman – vocals
Magnus Söderman – Guitars
Dino George Stamoglou – Drums
Francisco Escalona – Bass

| HEMSIDA | FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar