REACH signar med Erik Grönwall och Hagenburg

Den svenska rockgruppen Reach har ingått ett globalt exklusivt managementavtal med Erik Grönwall på Hagenburg.

Reach bildades 2012 av Ludvig Turner och Marcus Johansson och startade karriären med att släppa en cover på Avicii’s Wake Me Up med miljoner visningar på Youtube. Reach har sedan dess släppt två album och turnerat flitigt i Europa, även som support till andra band som Gus G (Ozzy Osbourne), Black Star Riders (Thin Lizzy) m.fl.

“Jag har följt Reach ett tag nu och hjälpt till lite på kompisnivå innan det blev ett samarbete. Jag insåg snabbt att det utöver musiken fanns ett jävlaranamma och ett gäng som faktiskt vill jobba hårt (till skillnad från vissa som säger att de vill jobba hårt men sedan spenderar sina dagar på Netflix). När jag har spelat upp den nya musiken till det kommande albumet för kompisar inom branschen har jag i stort sett fått erbjudanden på plats, innan jag ens representerade bandet. Jag vill tacka Reach för förtroendet och privilegiet”. – Erik Grönwall

“Vi är mer än nöjda med att få gå in i samarbete med Erik. På den korta tiden som vi arbetat tillsammans har han gjort mycket gott för oss! Förståelsen för branschen både som manager och artist är unik och något vi verkligen värderar. Med risk för att “jinxa” till oss otaliga benbrott & framtida katastrofer så vågar jag tro att det här samarbetet kommer bli ett av våra viktigaste med Reach.” – Ludvig Turner

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Julie Dansarie

BANDFAKTA – REACH

MEDLEMMAR
Vocals and Guitar: Ludvig Turner
Drums: Marcus Johansson
Bass: Soufian Ma´Aoui

| HEMSIDA | FACEBOOK

 

Relaterade artiklar