TURBONEGRO ERSÄTTER ARCHITECTS PÅ BORGHOLM BRINNER!

Tyvärr tvingas Architects ställa in sin medverkan på Borgholm Brinner (lördag 3 augusti) pga. en olycklig krock i bandets schema. Däremot har vi goda nyheter – det norska vidundret TURBONEGRO adderas till sommarens festival på Öland!

Architects själva hälsar:
“Due to scheduling difficulties, unfortunately we will not be able to attend the Borgholm Brinner festival. Sorry to all our Swedish fans, we will make it up to you soon!”

TURBONEGRO [NO]
Det teatraliska och energifyllda rockbandet från Norge är verkligen unika i sin genre. Blandningen av glamrock, punk och hårdrock skapar en helt ny värld av musik – eller “deathpunk” som bandet själva kallar sin genre. Genom 90-talet och fram till idag har Turbonegro skapat en enorm fanbase över hela världen – tack vare deras 10(!) studioalbum, där senaste albumet “RockNRoll Machine” kom 2018. Bandet, ledda av den extravaganta och färgstarka Happy-Tom (eller Tom of Norway), blir ett perfekt tillägg till 2-dagarsfestivalen i Borgholm. Turbojugends – ni är härmed inbjudna till Borgholm Brinner!

Mer information och biljetter via BorgholmBrinner.se.
 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar