Who’s Laughing Now – ny singel från Hollywood Vampires

Hollywood Vampires släppte sitt första, självbetitlade, album 2015 och nu har vi fått ett smakprov från det kommande albumet Rise i form av låten Who’s Laughing Now. Who’s Laughing Now finns på Spotify, Apple Music och Google Play och videon är tillgänglig på YouTube.

 

Hollywood Vampires bildades 2015 med en kärna bestående av Alice Cooper, Joe Perry och Johnny Depp. Gruppens namn kommer från en dryckesklubb som Alice var medlem och ordförande i. Gänget bestod av olika rockmusiker och artister i kortare eller längre perioder. Bandet och första skivan grundades på en hyllning till rockartister som dött en för tidig död, flera av dem medlemmar i ursprungliga klubben Hollywood Vampires. Därav den stora mängden covers på första skivan.

 

Den nya skivan innehåller däremot nästan enbart egna låtar som skrivits av bandet själva. Enligt band och gästmusiker kommer Rise bjuda på blandade stilar och de sägs själva vara mer nöjda med det här andra albumet än det första. En av gästmusikerna på Rise är svenske Tommy Denander. Rise släpps 20190621 på CD, dubbelvinyl samt digitalt och kan förbeställas från Hollywood Vampires – förbeställning.

 

Skribent: Kristoffer “Illern” Holmén (kristoffer.holmen@rockbladet.se)
Artist: Hollywood Vampires
Singel: Who’s Laughing Now
Datum: 2019-04-17
Bolag: earMusic, www.ear-music.net
Producent: Tommy Henriksen
Hemsida: http://www.hollywoodvampires.com

Låtlista – Rise
I Want My Now
Good People Are Hard To Find
Who’s Laughing Now
How The Glass Fell
The Boogieman Surprise
Welcome To Bushwackers (feat. Jeff Beck & John Waters)
The Wrong Bandage
You Can’t Put Your Arms Around A Memory
Git From Round Me
Heroes
A Pitiful Beauty
New Threat
Mr. Spider
We Gotta Rise
People Who Died
Congratulations

Latest posts by Kristoffer Holmén (see all)

Relaterade artiklar