DANSKA GIGANTERNA VOLBEAT TILL TELE2 ARENA I HÖST!

Idag meddelar Volbeat sin återkomst! Det danska rockbandet som sålt Platinum flera gånger om kan idag bekräfta att nästa album, “Rewind, Replay, Rebound” släpps via Vertigo Records den 2 augusti. De återvänder med sitt klassiska och punkiga psychobilly sound, samtidigt som bandet hela tiden utvecklas. Och fredag 29 november intar de danska storheterna Tele2 Arena! Support blir inga mindre än Baroness och Danko Jones!

 

Om den kommande skivan säger sångaren Michael Poulsen:

“The whole point for us going into the studio, is because you still have something to prove — not just for the fans, but mostly for yourself. We would not be able to do this record if it wasn’t for the work we have done in the past. No matter how old the band gets or how many records we do, there is always going to be that signature sound.”

Bandet har öppnat för Metallica, Motörhead och Slipknot – de har vunnit en hel hög med priser (och nominerades till “Best Metal Performance” på Amerikanska Grammy Awards 2014) – och turnerat världen över. 2 augusti kommer äntligen bandets nya album och till hösten åker de på en omfattande Europaturné, där bandet intar Tele2 Arena i Stockholm fredag 29 november! Dessutom tillsammans med Amerikanska Baroness och Kanadensiska Danko Jones!

Datum

Fredag 29/11 – Tele2 Arena, Stockholm

Biljetter

Biljetter släpps fredag 24 maj kl. 10.00 via LiveNation.se


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar