Lillasyster släpper nu rockvideo – Förgätmigej

I över ett decennium har bandet LILLASYSTER åkt runt och skapat kaos på diverse mer eller mindre etablerade scener i Skandinavien. Som ett kringresande cirkussällskap har de oundvikligen fascinerat de som velat se på, men ganska ofta även andra som bara råkat komma i deras väg.
 
Efter fyra tidigare fullängdsalbum lyckades bandet nu i höstas med att få ur sig ytterligare ett bidrag till inspiration, guidning och karaktärsbildande för nuvarande, likväl som kommande, generationer av mer eller mindre tappade medborgare. Och nu flera månader senare EP releasen släpper bandet en musikvideo till singeln ”Förgätmigej”.

Annons 

 

 
”Den här videon är mer ett foto än en video. 
Det är ett verk av den mästerlige Jean-Paul Bastiaans och mer än något annat en visuell presentation av oss, och de känslor låten frambringar som objekt än något annat. Det här är LILLASYSTER och hur vi ser ut – egentligen.”
 – Martin Westerstrand.

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: Lillasyster
AKTUELLA MED: Rockvideon FÖRGÄTMIGEJ
SKIVBOLAG: Gain / Sony Music
RELEASEDATUM: 2018-05-17

BANDFAKTA – LILLASYSTER

| FACEBOOK | SPOTIFY |

Relaterade artiklar