KILLSWITCH ENGAGE TILL SVERIGE FÖR TVÅ SPELNINGAR!

Grammy-nominerade och guldsäljande hårdrocksgiganterna Killswitch Engage släpper sitt åttonde album ”Atonement” den 16 augusti och efter det kommer det amerikanska metalcorebandet till Sverige för två konserter! Onsdag 30 oktober på Fryshuset i Stockholm och fredag 1 november på Nöjesfabriken i Karlstad!

Annons 

 

Biljetter släpps fredag 28 juni klockan 11.00 via LiveNation.se

Äntligen nytt material från Killswitch Engage! Bandets åttonde album har potentialen att bli något riktigt enormt, om första singeln ”Unleashed” är ett riktmärke för bandets sound på skivan. Om låten och skivan säger sångaren Jesse Leach:

“Unleashed is about inner passion and rage coming up to the surface. We all have that wild within that often stays dormant until a tragic event triggers and awakens it. This song is about that awakening within. I feel we were able to capture something raw and intense on this song and I’m stoked for everyone to hear it! The new album Atonement is a reflection of perseverance and passion through the trials and suffering of our existence.”

Idén till skivan kom redan 2017, men på grund av en operation i Jesse Leach hals så var han tvungen att träna upp tal, sång och skrik(!) för att kunna återvända till bandet. Resultatet av den perioden blev något helt unikt – och bandets åttonde album.

Vi längtar efter att få se Killswitch Engage på svensk mark igen – två gånger i höst dessutom!

Datum
30 oktober – Fryshuset, Stockholm
1 november – Nöjesfabriken, Karlstad

Biljetter
Biljetter släpps fredag 28 juni kl. 11.00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar